Sütimanó, azaz Ferencziné Varga Éva munkája.




Első lépésként elkészítjük a címke sablonját papíron,




majd a sablon alapján bekarcoljuk a fondant lapot,



és méretre vágjuk, a tortát, azaz a forma mentén haladva eltávolítjuk a felesleges széleket.



Megfestjük a címkét, és zselatinból jégkockákat formázunk.






Töltés és bevonás után az oldalát kissé megcsapkodjuk a vajkrémmel, így olyan hatású lesz a bevonónk, mintha éppen a mélyhűtőből vettük volna ki az üveget.



Külön kis trükköt is alkalmazhatunk. Az üveg nyakánál, kivághatjuk a torta belsejét, és egy kisméretű, valódi jageres üveget dughatunk el a fondant bevonó alá.



Ebben az esetben készítsünk levehető kupakot is a tortához. A tortát kissé megdöntve, valódi ital folyik a poharunkba.

Egészségünkre!

1 megjegyzés:

Fondant készítése

Torta bevonása

Ennyien vagyunk most itt

Összes oldalmegjelenítés

Tortarendelés:

Színek kikeverése

Big Mac torta

Translate

Kedvelt bejegyzések az elmúlt hétről

Rendszeres olvasók

Varrógép torta készítése